Telia premier league

Premiumtjenester, leiefilm og kjøpefilm – Telia

Premiumtjenester, leiefilm og kjøpefilm | Telia

Hver runde vil det sendes én kamp fra Premier League på V4 (TV3+). Denne kampen er allerede inkludert i ditt tv-abonnement uten ekstra kostnad.

Ønsker du mer sport, serier og filmer? Velg blant premiumkanaler som V Sport, TV 2 Sport Premium, Discovery+ og leiefilmer.

Telias kunder får ikke kjøpe egen Premier League-pakke

Forhandlinger avsluttet: Telias kunder får ikke kjøpe egen Premier League-pakke

8. sep. 2022 — Telia har ikke blitt enige om en distribusjonsavtale om Viaplays lineære Premier League-kanaler. Partene er ikke i forhandlinger.

Telia har ikke blitt enige om en distribusjonsavtale om Viaplays lineære Premier League-kanaler. Partene er ikke i forhandlinger.

Fortsatt ingen enighet mellom Telia og Viaplay om Premier …

Fortsatt ingen enighet mellom Telia og Viaplay om Premier League – rammer 450.000 TV-kunder – VG

3. aug. 2022 — Viaplay har imidlertid ikke kommet til enighet med Telia om en avtale. Det betyr at Telias TV-kunder ikke får sett alt av Premier League på …

Kun tre dager før Premier League-starten er det fortsatt ingen distribusjonsavtale i boks mellom partene.

Telias kunder får ikke kjøpe egen Premier League-pakke

Forhandlinger avsluttet: Telias kunder får ikke kjøpe egen Premier League-pakke – Dagsavisen

8. sep. 2022 — Telia ble ikke enig med Viaplay om distribusjon av lineære Premier League-kanaler. Partene er ikke lenger i dialog om en løsning.

Telia ble ikke enig med Viaplay om distribusjon av lineære Premier League-kanaler. Partene er ikke lenger i dialog om en løsning.

Telia Norge – Den første Premier League-runden hos Telia…

Den første Premier League-runden hos Telia er bare et par timer unna ⚽️ Det må feires! Bestiller du TV 2 Sport Premium før uken er over gir vi deg 60.

Uenighet mellom Viaplay og Telia om Premier League

2. aug. 2022 — Uenighet gjør at 450.000 TV-kunder ikke får tilgang til alle 380 Premier League-kampene som skal spilles denne sesongen.

Telia Norge on Twitter: “@Ronny17Lund Heisann Ronny! V …

Telia! Hvor lenge skal dere leker diktatoriske ledere og ikke tilby oss full pakke med Premier League? Og kom faan ikke med den tynne suppa at en kanal går åpen …

De beste Premier League-kampene gjennom tidene – Telia Play

Telia Play

Premier League har gitt oss mange elleville oppgjør gjennom årene, og FourFourTwo har gjort et ydmykt forsøk på å kåre de ti beste.

Sportsstudio – Nedslående beskjed for Telia-kunder – Dagbladet

Sportsstudio – Nedslående beskjed for Telia-kunder

8. sep. 2022 — Siste nytt fra Dagbladet: Telia ble ikke enig med Viaplay om distribusjon av lineære Premier League-kanaler. Partene er ikke lenger i dialog …

Siste nytt fra Dagbladet: Telia ble ikke enig med Viaplay om distribusjon av lineære Premier League-kanaler. Partene er ikke lenger i dialog om en løsning.Det skriver Kampanj…

Keywords: telia premier league, tv 2 sport premium telia, tv2 sport premium telia, premier league telia, telia tv 2 sport premium