Discovery plus telenor

Aktiver discovery+ Underholdning | Telenor

Tjenesten er tilgjengelig på T-We Boks, men du kan også bruke den på PC, mobil eller nettbrett via discovery+ appen eller discoveryplus.no.

Legg til discovery+ Underholdning som en del av TV-pakken din fra Telenor. Her finner du hjelp med registrering og aktivering av brukernavn og passord

discovery+ Underholdning – Telenor

Tjenesten er tilgjengelig på T-We Boks, i discovery+ appen og på discoveryplus.no. For 50 poeng kan du velge discovery+ Underholdning inn i TV-pakken din.

I discovery+ Underholdning finner du førsteklasses innhold innen humor, reality, true-crime, naturdokumentarer m.m. 

Hvordan logger jeg inn på Telenor T-We? – Support

Åpne discovery+-appen på din T-We. Når du blir møtt av en skjerm med en sekssifret kode, gå til nettadressen som står på skjermen i nettleser på din telefon, …

discovery+ – Discovery Plus

Vi introduserer discovery+, hjemmet til underholdning fra det virkelige liv og live sport. Uansett hva du liker, kan du se det her.

Discovery+ blir en del av Telenor T-We – Mynewsdesk

Discovery+ blir en del av Telenor T-We | Telenor Norge

21. mai 2021 — Nå blir discovery+ Underholdning en del av løsningen for Telenor T-We sine nesten 600.000 kunder. Strømmetjenesten tilbyr innhold innen humor, …

Som eneste i bransjen tilgjengeliggjør Telenor T-We strømmetjenesten discovery+ Underholdning som valgfritt innhold i sin tv-pakke.

Er det flere som sliter med å få registrert discovery + – Facebook

Vi har ringt kundeservice hos Telenor, men blir henvist til Discovery… som så klart ikke har kundeservice på telefon, … auth.discoveryplus.com.

Discovery+ blir en del av Telenor T-We – Boost

Discovery+ blir en del av Telenor T-We – Boost

21. mai 2021 — Les mer underholdningstilbudet som blir tilgjengelig: https://www.telenor.no/privat/tv/t-we/film-serier/discoveryplus/.

Ny TV-avtale mellom Telenor og Discovery – Kampanje

Ny TV-avtale mellom Telenor og Discovery | Kampanje

11. feb. 2020 — Avtalen gjelder for hele Norden og sikrer norske Telenor- og Canal Digital-kunder tilgang til 11 Discovery-kanaler, Eliteserien, OL og ikke …

Avtalen sikrer Discovery også tilgang på én million TV-kunder for distribusjon av Dplay.

Telenor Norge on Twitter: “@WayneDaSwede …

27. jun. 2022 — @discoveryplus. ikke funker via T-We/dekoderen? Etter at den browser(hvis det heter det?) blir det bare en mørk blå skjerm. 1. Telenor Norge.

Telenor Norge nyheter on Twitter: “Som de eneste i bransjen …

Telenor Norge nyheter · @TelenorN_presse. Som de eneste i bransjen tilgjengeliggjør vi strømmetjenesten … @discoveryplus. Translate Tweet. mynewsdesk.com.

Keywords: discovery plus telenor, telenor discovery plus, discovery+ plus telenor